2022-08-11
利申左先,自問食得同麻同辣,譚仔中辣,同埋無咩野立場,純粹中意食麻辣同寬粉,成個紅磡都會搵出黎試叫左個"麻辣手撕雞撈寬粉"外賣,膠袋餐具包裝靚仔,好有heart咁講重點佢個醬我一開始話要"中辣",佢話無架喎一早整定左個味。好啦咁你咁有自信就試下個醬係係底,所以都無得你避開用幾多,撈撈埋埋都算有小小乾身但係真係,非常之咸,好咸好咸,同埋麻辣味真心唔出,整體係咸>>>>>麻寬粉亦唔係彈牙,煮到非常淋,覺得係透明嘅河粉,好失望!!食左兩啖,已後悔撈埋雞絲,雞絲都咸到乜咁,食左一半棄了,好在係用消費卷個免費甜品d人講到有幾咁好食,係黃色蓋,Fine,我希望你好食啦,唔係講個蓋,係tiramisu一食,咩事呀?????點解隻匙羹入面有水?好癲囉!!!係tiramisu水呀!!!搞乜野呀????我倒左落張紙巾俾大家睇下,係啡色水黎痴線,我依加已經嬲爆,好難食嘅撈寬粉同甜品,以後都唔會再黎,唔會推薦任何人以上句句屬實,我係11-8-2022買嘅金玉其外敗絮其中。
講重點
個醬係係底,所以都無得你避開用幾多,撈撈埋埋都算有小小乾身
好咸好咸好咸
好咸好咸好咸
寬粉亦唔係彈牙,煮到非常淋,覺得係透明嘅河粉,好失望!!
一食,咩事呀?????點解隻匙羹入面有水?
好癲囉!!!係tiramisu水呀!!!搞乜野呀????
我倒左落張紙巾俾大家睇下,係啡色水黎
Tiramisu入面竟然有啡色水
以上句句屬實,我係11-8-2022買嘅
金玉其外敗絮其中。