2022-05-14 486 浏览
难得平日放假,呢间喺屯门开左咁耐都未试过喺度堂食,只试过一次外卖炸鸡,咁就去食lunch, 差不多两点,舖内得几枱,大把吉枱,两个人要求坐四人枱,但服务员就话就算坐四人枱都要拉开中间,咩玩法?!算啦,咁坐二人枱啰!叫两个午餐share, 叫左甜辣炸鸡同牛肉盖饭,炸鸡就话得无骨?!话只系menu未update, 算啦又试下啰(我钟意食有骨)。送餐到,前菜沙律难食、沙律面既多士粒系林,咬两啖放底;鱼蛋汤正常;炸鸡到 - 伴碟薯条系淋,唔知未炸脆定放到淋,唔热既,咬一啖放低;炸鸡无骨系用鸡扒劈开几旧,唔脆、唔香、唔够热,甜辣汁唔会出事,因为都系捞落去,食两件鸡肉已经够,完全唔推介,炸鸡系要食有骨,无骨一啲都唔香,又唔明点解散叫就有有骨,午餐点就话得无骨。讲到服务,就大把吉枱都要焗坐细枱已经唔满意,之后每次叫佢哋执走啲碗碟都好似唔愿咁,炸鸡一放低已经占左半张枱,再嚟埋个饭枱面已经无位... 仲有最重要系成日有啲野飞来飞去,飞去kimchi,酸萝卜,话佢知有野飞落去叫佢收走,只系话换个碟比我,我唔系想要过碟野,我只系唔想见到只野,有野飞下飞下代表舖头唔够干净,佢究竟知唔知。整体嚟讲呢间可以唔再去
整体嚟讲呢间可以唔再去,食物味道麻麻,服务麻麻、清洁都麻麻。

朋友话食夜晚系ok, 我试过夜晚外卖都ok, 不过同一间食店,我食过尖沙咀系最正,但相比屯间店系无得比较。
2022-05-13
  • 有骨炸鸡