🌛Calzone $188(3.4/5)第一次食半月型既pizza,上枱时好香好靓有惊喜‼️表面铺满鲜甜既番茄酱同mozzarella,入面亦包住好多既salami& ricotta🧀味道好match,但觉得salami较咸,分量少啲可能会好啲🥓最欣赏系饼底外层烤得香脆,内里软熟又做到烟韧有咬口,好好食!🍘Arancini $48(3/5)宜个系炸risotto,感觉几特别就想试下🤪外皮炸得好脆,又唔会太多炸粉。入面既risotto口感唔会太淋几有咬口,食既时候会有少少拉丝😙但系个bolognese sauce既味道就唔系好突出,味道反而普通冇乜惊喜🥱Btw, 餐厅环境真系好靓,位置宽躺😍 但因为觉得有啲焗,所以拣左坐室外,一样好靓好舒服,仲唔洗加一添😮
🌛Calzone $188(3.4/5)
Calzone

🍘Arancini $48(3/5)
Aracini
Aracini