餐厅: 息 Leaf Cafe
资讯:

2024-02-01 145 浏览
走过这间cafe,揾到几款令人眼前一亮嘅饮品同小食呀!满满嘅芒果沙冰,金黄色满溢,每一啖都食到芒果嘅鲜甜😋 奇异果沙冰清新得嚟,啖啖都食到细细粒嘅籽,我觉得好过瘾!而椰香鲜奶咖啡,香滑得嚟,又唔会太浓,真系打得招架,饮落去心都窝暖。主食部分就更加惊喜!安格斯汉堡肉汁丰富,好过瘾,食咗一啲之后,唔觉得腻,好正呀!🍔 黑松露忌廉野菌阔条面就真系高水准,露鼻仔味够晒香浓,又幼滑,吃落好有层次感。海虾鲜蕃茄意粉都出色,啲番茄新鲜得嚟,酸酸甜甜,啲虾又新鲜㗎。😍 每样嘢食都令我难以忘怀!当然,咖啡系cafe嘅灵魂嚟㗎!份外介绍,鱼蛋嘅秘制酱汁巧妙,完美配合啲茶啡,令人一试难忘。这次探店体验,真系啱哂要寻找随机小确幸嘅我!🥰下次还会再衬,寻找不同嘅感觉。