2024-01-23 537 浏览
嚟到呢间餐厅,无啦啦感觉好有大英帝国嘅味道㖞💂🏻‍♂️!一试佢哋嘅避风塘猪扒饭,即刻明白咩叫外酥内嫩,猪扒帮到好多嘢,外皮炸得金黄色,咬落去又松又脆,带啲微辣嘅咸香真系得㖞,炸蒜仲要落足工夫,爽脆得嚟唔嬲口。手搅嘅猪榴弹汉堡真系弹味十足🍔,两层猪扒就算无芝士都够滋味,配埋牛油生菜,哗!真系层次分明,会抢过去嘅唔止系味蕾。猪扒多士激推🥪,喺传统多士之上加入猪扒,咸鲜嘅猪味加上牛油香嘅面包,每一啖都系幸福嘅滋味。拉尾场,自家制薯蓉拼肉丸❤️‍🔥真系掂过嚟,肉丸重量级,又大粒又多肉汁,食咗仲想再食,烧汁香辣得嚟唔过火,简直系瞓身嘅组合!心郁郁,𠮶特制香辣酱真系加料派头,食完又辣又过瘾!行过嚟㗎喇,味道澎湃,食得唔错,个肚又心满意足。🐷🌶️👍🏻

行过嚟㗎喇,味道澎湃,食得唔错,个肚又心满意足。🐷🌶️👍🏻