2023-08-15 346 浏览
台湾过江龙无老锅,响香港都开咗几年,啱晒我呢啲钟意食鸭血🦆嘅人,因为佢𠮶啲鸭血🦆同埋面包豆腐系无限任添,而除咗鸭血豆腐之外,佢仲有免费供应酱料白饭。汤底我哋选择咗鸳鸯锅🍲,一边系面包豆腐白汤锅,而另一边就系无老辣香锅。而我哋都有加钱要个用花枝浆、鱼浆、豆腐制成嘅冰淇淋豆腐。🐮牛小排拼去骨鸡脾肉🐓🐮牛小排🐮肥瘦适中,牛味浓郁。🐓鸡脾肉🐓切到一口size,食落好新鲜,唔似系冰鲜鸡,好滑身。🥙鲜甜蔬菜盘 🥙蔬菜盘有鸡脾菇、大块厚身木耳、白萝卜片、粟米、粟米仔同埋几款蔬菜,全部都好新鲜。入咗起计90分钟用餐时间,店员除咗会不停帮你添加鸭血豆腐,其他方面服务都好殷勤👍🏻,会细心同你解释每一个饮品或者食物嘅用料,我去咗几次,咁啱都系同一个叔叔🤵🏻‍♂️serve我,佢每一次都唔会令我失望,完全感觉到佢系用心去服务每一位客人。👍🏻最后,买单嘅时候,会送个🍑水蜜桃🍑沙冰,食到个口㷫烚烚,饮番一杯沙冰,爽!

🐮牛小排拼去骨鸡脾肉🐓

🥙鲜甜蔬菜盘 🥙