2018-10-10 402 浏览
被誉为神级嘅麻辣锅!!! 麻神😍 我又黎啦曾被《 女人我最大 》评为 「 台北最难订枱的餐厅」嘅麻神,系台湾成日有好多明星帮衬麻神嘅秘制汤底系最最最出名,麻神嘅麻辣汤底以新鲜蔬菜加水果再加埋自家秘制麻辣酱🙈 作为麻辣火锅迷,真系觉得超正!麻神个汤底最特别之处,系可以 直 接 饮 用 !果然,麻神系会让人麻到上瘾师奶仔推荐系镇店之宝「果冻鸭血」,又Q又弹, 口感好似果冻。由于鸭血对师奶仔黎讲偏大旧,店员建议用刀叉食用🍴另一样推荐嘅系台湾名物:「王子面」。店员会帮顾客渌面,然后再加葱同辣油,王子面够吸汤,一个绝对唔够喉。系超好食嘅捞面啊麻神嘅卤水豆腐,店主话可以直接食用,不过师奶仔觉得,放入麻辣汤底度吸一吸多,更正😍
被誉为神级嘅麻辣锅!!! 麻神😍 我又黎啦

卤水豆腐