2019-01-08 136 浏览
原本一班同事晚上打算去食海鲜,基于一啲原因取消再约去食!咁唯有同几位同事去食其他嘢早前上openrice见呢间cafe风评唔错咪试吓,人多可试多几样食品一入到去地方虽小,但雅致干净,又有露天枱,但我哋选择室内卡位坐!我哋点了黑松露酱薯条🍟,蜜糖鸡翼,西班牙海鲜饭,烟三文鱼pizza,芝士酱薯条,Parma ham pizza😆,冬荫功虾意粉🌶🌶👍好喇!开始品评吓啲食物先😋黑松露酱/芝士酱薯条-粗薯条松脆松露酱同芝士酱🤔个人比较喜欢松露酱好味啲!😁蜜糖鸡翼无乜特别!西班牙海鲜饭唔错🥘冬荫功虾意粉-🌶🌶少少辣唔错!Parma ham pizza🍕薄脆好味烟三文鱼pizza🍕都唔错!至于饮品总类繁多!下次要试多几款!😆总括嚟讲:食物水准俗,食品唔错!服务不温不火!环境一流!三五知已谈心一流!😁

好喇!开始品评吓啲食物先😋
蜜糖鸡翼无乜特别!
西班牙海鲜饭唔错🥘
冬荫功虾意粉-🌶🌶少少辣唔错!
Parma ham pizza🍕薄脆好味
烟三文鱼pizza🍕都唔错!
至于饮品总类繁多!下次要试多几款!😆

黑松露酱薯条&蜜糖鸡翼