套餐由牛雜煲❤️,烤魚❤️,雞煲❤️,牛尾煲❤️,豬手煲❤️,同打邊爐❤️雞煲❤️仲要勁多口味 醬香❤️ 重慶麻辣❤️ 辣酒東風螺❤️ 泰式冬陰❤️ 雙乳雞煲❤️(咸牛乳+腐乳) 烤魚❤️ 就有成6款味道,最特別係冬蔭功❤️同番茄味❤️,大推叫清江魚❤️,魚肉夠厚勁索汁想食fresh D 仲有酸菜魚❤️ 我地今次叫左海鱸魚❤️,啖啖新鮮勁惹味秘制牛雜煲❤️ 想食都冇機會食,因為食完魚同雞都已經飽飽地最後我地叫左龍躉生蠔魚湯❤️,必必必點,大大隻台山蠔❤️,肥美龍躉魚片❤️,加埋龍躉魚骨湯,即煲即食,鮮味十足。我地套餐仲有得任食牛板鍵❤️ 西班牙豬梅肉❤️ 紐西蘭羊肉卷❤️ 海鮮❤️等等等等,選擇真係好多。無限時任食套餐包埋紅白酒任飲❤️,唔飲酒飲其他又多選擇,仲有火鍋自助區,一大堆配料,真係豐富到爆
秘制牛雜煲❤️ 想食都冇機會食,因為食完魚同雞都已經飽飽地