2024-04-20 43 浏览
天气好,我哋就好钟意去阳光与海滩🏖️可以望住个海滩返餐,的确系一个好好嘅享受❤️一知道我哋钟意去嘅 @caferoma 出咗新 Meun, 梗系又揾机会过去食餐饭啦❤️🦪脆炸日本生蚝伴他他酱及柠檬角 外皮酥脆,内里Juicy,点埋他他酱特别好味🍗香脆鸡块伴蜜糖芥末酱 同样系外脆内软,香口美味🍝小鱿鱼墨鱼汁意粉 墨鱼汁挂满意粉,墨鱼汁嘅鲜味一口接一口,连一向麻麻地墨鱼汁意粉嘅我都食多两啖🥘 杂菌烩意大利饭烩饭足料,粒粒都有汁,菌味香浓,想豪啲仲可以加配鹅肝添!🦑 香烤八爪鱼配橙柠橄榄油汁配香烤杂菜及薯蓉 烤八爪鱼最担心就系overcooked, 但系呢度厨师把握得恰到好处,令到八爪鱼鲜味,爽口🍖红酒烩澳洲牛颊肉配南瓜蓉 呢个烩牛面颊烩得好腍亦好入味,配菜嘅南瓜蓉都好好味🧁经典意式甜品拼盘 (Cafe Roma 自家制提拉米苏 | 意式奶冻 | 精选芝士蛋糕) 食饱饱再加埋呢个甜品拼盘,为呢餐划上完美句号
天气好,我哋就好钟意去阳光与海滩🏖️
可以望住个海滩返餐,的确系一个好好嘅享受❤️

🦪脆炸日本生蚝伴他他酱及柠檬角
外皮酥脆,内里Juicy,点埋他他酱特别好味

🍗香脆鸡块伴蜜糖芥末酱
同样系外脆内软,香口美味

🍝小鱿鱼墨鱼汁意粉

🥘 杂菌烩意大利饭
烩饭足料,粒粒都有汁,菌味香浓,想豪啲仲可以加配鹅肝添!

🦑 香烤八爪鱼配橙柠橄榄油汁配香烤杂菜及薯蓉

🍖红酒烩澳洲牛颊肉配南瓜蓉
呢个烩牛面颊烩得好腍亦好入味,配菜嘅南瓜蓉都好好味

食饱饱再加埋呢个甜品拼盘,为呢餐划上完美句号