2024-04-09 132 浏览
餐厅环境尚算舒适,又无用餐时间上限,好适合倾偈聚会可惜服务一般,店员明显经验不足,明显地我哋要分享食物,店员都唔识主动俾碟同额外餐具,食完嘅嘢都唔太主动收,通常都系下一道菜嚟,无位摆,我哋递俾佢先识收。黑松露薯条,薯条炸过龙,又油又硬,成个薯条同黑松露冇任何关系,旁边兜酱亦都冇黑松露味,只系普通沙律酱唔明点解咁简单嘅食物,都可以差沙律算正常,但牛油果未够熟,冇牛油果味封门柳干柴,无咩肉味,上面条芥兰都格格不入不,唔知做乜事烟三文鱼明太子意粉,呢个系好食最满意系呢个,不过份量真系好少成餐最离谱系呢个西班牙海鲜意大利饭,完全违反商品说明条例餐厅嘅图片显示应该系红红哋色嘅饭,平时食开嘅都应该系咁嘅颜色。但实质嚟到嘅意大利饭完全唔系𠮶只色,亦都唔系𠮶种味,而且个饭本身都冇乜味,又干,系我食过最难食嘅意大利饭旁边啲海鲜亦都系全部无味,雪藏都唔紧要,起码都俾啲调味,唔好咁Hea黑糖麻糬窝夫(全份),呢个好食嘅$98金粟天使牛角窝夫$82叫嘅时候无得拣半份定全份,冇特别问到究竟有几多件,点知原来只有¼件,呢个价钱真系贵得离谱,如果知道得咁少,宁愿叫多一份全份窝夫,呢个真系劲唔抵食唔推荐旺角地舖嚟讲,
餐厅环境尚算舒适,又无用餐时间上限,好适合倾偈聚会
可惜
唔明点解咁简单嘅食物,都可以差

沙律算正常,但牛油果未够熟,冇牛油果味

封门柳干柴,无咩肉味,上面条芥兰都格格不入不,唔知做乜事

烟三文鱼明太子意粉,呢个系好食
最满意系呢个,不过份量真系好少

成餐最离谱系呢个西班牙海鲜意大利饭,完全违反商品说明条例

黑糖麻糬窝夫(全份),呢个好食嘅

金粟天使牛角窝夫$82
唔推荐

旺角地舖嚟讲,呢个价格合理,但食物应该可以再做好少少