2019-12-19 947 浏览
既然个个都有约,#小秘书 呢日唯有食自己😌 由所谓嘅 #甲级写字楼 跨过去 #平民区,路途唔算太远,不过就劲做 #吸尘机 啰👉🏻👈🏻 不过鬼叫我贪平,系要付出啲劳动力💪🏻记得琴日路过 #超级市场,对面有间 #烧腊舖 个店名都几搞笑,名为 #双猪唛烧味饭店 🤪 仲以为系新派食店啦,但原来都系由一班 #大叔 主理😅 落紧单对住你黑口黑面𠮶只呢... 大大盒嘅 #叉鸡饭 仲有 #汽水 / #例汤 送都只系$40,今时今日边度揾👍🏻👍🏻 #叉烧 虽然唔系顶级嘅货色,不过甜甜地又唔算韧系咁啦😌 反而我觉得 #双猪唛 啲 #切鸡 都几滑几好味😋 其实间中 #草根 吓都唔会太失礼吖🤪

2019-12-19
外卖自取