2014-03-26 34823 浏览
其实之前我想食呢间buffet 好奈,在openrice见到食评都好好,为左食呢间buffet 仲申请左HSBC ge credit card. 所以就算知道呢间无生蚝同鹅肝都黎食。加菲蟹盖几好食,D蟹膏好鲜。东风螺都ok,虽然D龙虾个样好似好新鲜,但是个味好淡口。之于D花胶,鲍鱼同班腩,味道麻麻地。食之无味,弃之可惜。但是叉烧真系好好食。i love 瘦叉。刺身方面,有甜虾,墨鱼同三文鱼。都可接受la. 最好食ge系面包布丁,表皮好脆口,入面好软熟。其它甜品可以不提,因为无咩好食。但是有个不得不提ge系个声称热情果ge甜果,有阵“鸭油味”,起难顶。最后我发现,最好食ge竟然系菠萝同西瓜,超甜,超juicy.
刺身方面,有甜虾,墨鱼同三文鱼。都可接受la.
用餐优惠
信用卡优惠