2019-12-19 9 浏览
又到圣诞,又到圣诞🎄又到左同朋友庆祝圣诞既日子啦🙂要好好甘catch up ,当然要去啲无限时既地方食饭!有得玩,有得食先得架嘛! 先讲环境,餐厅位于油尖旺区,地点非常方便。店内环境有好多圣诞饰品,仲有好多唔同board game 玩,好适合一班人一齐共渡时间。今次叫左五到二十人餐!沙律前菜同主食饮品: 热情果红茶💛💛💛我地叫既都系一般楼上cafe 既饮品,比较普通,味道不过不失。沙律: 日式沙拉 💛💛💛💛至于沙律,虽然不芝麻酱都唔会太差,佢既的确好食。沙律菜够新鲜同干净,芝麻酱无加水。小食拼盘: 有蜜糖鸡翼,薯条,咖哩角,脆皮肠,春卷,饺子💛💛💛💛💛晔!呢一啲小食系惊艳左我地!全部都好好食!佢既炸物可以话系做得比外面既餐厅更好!全部都好脆,味道适中,仲要唔会好油!我特别钟部炸饺子和春卷。唯一系个鸡翼可以再够小小蜜糖!主食可以四拣三,我地叫左 白汁鸡皇焗饭,吞拿鱼忌廉长通粉和 黑椒烟鸭胸炒意粉。💛💛💛💛三个里面焗饭有惊喜。佢用既米系偏向珍珠米,焗完之后粒粒都有白汁包埋住粒饭,唔系话得上面一堆酱。至于两个意粉都好食,不过唔会令人好惊喜,都唔会失望既!💛💛💛💛💛总括而言,呢到系楼上cafe
又到圣诞,又到圣诞🎄
又到左同朋友庆祝圣诞既日子啦🙂

今次叫左五到二十人餐!沙律前菜同主食

饮品: 热情果红茶💛💛💛

沙律: 日式沙拉 💛💛💛💛

晔!呢一啲小食系惊艳左我地!全部都好好食!

主食可以四拣三,我地叫左 白汁鸡皇焗饭,
吞拿鱼忌廉长通粉和 黑椒烟鸭胸炒意粉。💛💛💛💛

总括而言,呢到系楼上cafe 黎讲好高分,开party 岩哂☺️