2025-05-09 119 浏览
Mikiki開咗吃茶三千都有一段時間,每次中午過嚟都勁多人幫襯。最近見到佢哋推出咗打卡挑戰活動,做齊任務有折之外,仲會有現金券回贈🌟,真係未見過咁抵買。同埋呢期新出菠蘿系列🍍,有得平,梗係順便試吓啲新嘢啦!今次嗌咗兩杯新出嘅菠蘿系列,兩款都係用咗佢哋金鑽鳳梨湯,食到粒粒果肉都幾新鮮。🍍鳳來厚奶 用咗青茶底,飲落會有啲清香感。厚奶中和咗菠蘿嘅甜味,飲落都幾絲滑,配埋啲果肉都幾唔錯👍🏻!🍍鳳來雪霜呢杯都有啲類似,不過佢有厚奶霜仲有啲脆脆喺面頭,增加咗個口感同層次感,同埋賣相都好吸引。分享吓今次最新嘅打卡挑戰先👇🏻Follow 吃茶三千社交平台,茶飲會有即時8折🌟我都係用咗呢個優惠,計落都真係平唔少!仲有多個優惠👇🏻只要影低相,上傳到個人社交平台筆記,記得Set公開💡,再Tag吃茶三千Account,就可以有$10電子現金券下次用🌟。不過每店每日只限40人參與,大家買嘢飲之前就要問清楚啦💁🏻‍♀️以下呢啲都係參與嘅分店,記低佢啦!旺角618店南昌V walk店荃灣CityWalk店沙田科學園店新浦崗Mikiki店尖沙咀 K11 Musea店銅鑼灣希慎廣場店

🍍鳳來厚奶

🍍鳳來雪霜

分享吓今次最新嘅打卡挑戰先👇🏻

仲有多個優惠👇🏻

以下呢啲都係參與嘅分店,記低佢啦!
旺角618店
南昌V walk店