2023-09-07 185 浏览
成日毛啦啦4-5点劲口痕😂😂就拉埋个同事陪我(食/饮)台式甜品(ᵒᴥᵒ)✨综合芋圆仙草仲以为「综合」会有劲丰富嘅馅料🤣原来就系将芋圆同仙草 再加十粒橙色珍珠综合起嚟😋😋地瓜芋圆同芋头芋圆系几大粒嘅,但就冇最钟意嘅烟韧弹牙嘅口感,系咪煮完冇过冷河?😂珍珠就有烟韧嘅口感,细细粒咁,正😙😙仙草份量都唔少~劲滑顺柔软!!!!需要吸嚟食🤣😙好清爽同淡淡草本味,凉凉地 几解暑🥲💦✨牛油果芒果牛奶大概由牛油果、牛奶、冰所打成,再加上芒果喺顶⭐️口感系几丰富,不过都偏洁身、偏浓厚嘅。呢杯嘢变咗唔似系饮嘢解渴,联想到代餐/营养杯😂??可能牛油果有太多vitamins同脂肪??本来以为系牛油果、芒果、奶、冰咁组成,不过大大旧芒果都几正,酸酸甜甜🥭

✨综合芋圆仙草

✨牛油果芒果牛奶
等候时间
15 分钟 (堂食)