2022-10-15
2022-10-12同女朋友堅尼地城🥰食完晚餐再去食甜品🍮去咗間糖家姐甜品👱🏻♀️甜品店地方唔算太大🏟不過環境好用心佈置🫶🏻有好多狗仔圖案嘅裝飾🐶店員安排我哋坐張二人枱2️⃣見有客人走,好貼心幫我哋換位😍我哋點了,焦糖蘋果肉桂窩夫,60蚊碟,外觀整得好靚,有兩大嚿甜品窩夫,窩夫面有大量嘅蘋果肉桂,味道好酸酸甜甜,加埋窩夫好外脆軟,口感非常一流,仲有埋球雲呢拿雪糕,好香滑,勁推介🧇😋窩心,80蚊碟,無改錯名窩心,心太軟入面係流心,溫度啱啱好,朱古力醬超多好濃郁,窩夫外脆軟,加多球雲呢拿雪糕,面頭有加少量士多啤梨醬,仲有兩粒新鮮士多啤做點綴,配合得好好👍🏻🍫整體環境好有心思去佈置🥰服務態度一流店員,都好有禮貌同貼心,主動拎紙巾,幫客人安排闊落d嘅座位,加哂分☺️食物都整得好靚,味道都幾好,會再幫襯糖家姐甜品,試吓其他甜品😁😁#糖家姐甜品#焦糖蘋果肉桂窩夫#窩心#八哥
同女朋友堅尼地城🥰
食完晚餐再去食甜品🍮
去咗間糖家姐甜品👱🏻♀️
甜品店地方唔算太大🏟
不過環境好用心佈置🫶🏻
有好多狗仔圖案嘅裝飾🐶
店員安排我哋坐張二人枱2️⃣
見有客人走,好貼心幫我哋換位😍
整體環境好有心思去佈置🥰
食物都整得好靚,味道都幾好,會再幫襯
糖家姐甜品,試吓其他甜品😁😁
#糖家姐甜品
#焦糖蘋果肉桂窩夫