2018-09-30 431 浏览
熟我嘅朋友都知道我系八户屋嘅捧场客,平时我哋都系夜晚先会嚟食晚饭,今日就嚟咗食午餐啦!估唔到呢度假日都有午市套餐,价钱都唔系非常之贵,系可以接受嘅!我哋一行四人分别叫咗四个套餐,包括叉烧拉面同埋吉列猪扒拉面,呢度嘅拉面就比较逊色,但系吉列猪扒嘅炸份就好薄,炸得好好啦!另外我哋仲带咗网烧牛扒定食,牛扒味好浓郁啊。牛肉锅定食有好丰富嘅配料,例如粉丝,鱼片,鸡蛋,配饭食真系一流!牛肉锅定食同埋网销牛扒定食呢都有丰富嘅前菜同埋有茶蒸碗,食完一个定食真系饱到上心口!除咗定食之外,我哋仲叫咗少少寿司,包括海胆军舰同埋带子寿司,一如以往,呢两款寿司都冇令我地失望,海胆同埋带子都好肥美同好新鲜呀!每一份午餐都可以配饮品,本身餐就跟咗免费嘅冻热饮,例如奶茶,柠檬茶,柑桔柠檬等等,我哋分别带咗两杯金橘柠檬同埋两杯冻柠茶,味道就正正常常啦!

叉烧拉面
吉列猪扒拉面