2023-09-02 256 浏览
今日打风,好彩见到有开,带住轻松既心情入去,难得唔洗大排长龙,员工安排我地坐低,坐低之后,另一个员工叫我地调位,因为阻住佢抺柜,其实呢个时间咁多人食野,做乜呢个时间抺陈列柜,之后果个老点我地既员工,又叫我地坐第到,仲要系都见唔到个位起边。由于唔想再比佢老点多次,所以就随便坐低,之后其他既同事,服务都好有礼貌。不过入门口个位员工,真系影响左食野既心情。而其他食物都非常好~ 不过今日打风无咁多人,所以都叫做食得舒舒服服,平时都会好嘈,今日终于可以食返安乐茶饭啦~ 另外,下午茶真系好抵食~ 而对比夜晚要一个double。因为而家系QR code下单,如果pasta item 可以加返餐饮,就会更好
2023-09-02
  • 海鲜阔条面