2021-08-07 95 浏览
一个人放晏昼 要喺太子附近揾食 嚟咗呢间略有人气嘅cafe食lunch 晏昼时间都要等吓位😮 不过都好快就到我喇 呢间cafe都几近地铁站 又唔会好难揾 难怪都几有知名度😂 呢度就出名食包嘅 有好多特别嘅馅可以选择 好似北京填鸭咁🦆 不过一个人试唔到咁多喇 留返下次先 今次要食饱啲 叫咗意粉温泉蛋白汁忌廉菇菇扁意粉 份量虽然唔算太大份 但绝对够饱 如果再多啲就会更满足啦👅 个人几钟意佢嘅配搭 扁意粉好好食😋 个酱汁唔算好咸 而且都食到菇味 绝对冇偷工减料 温泉蛋半生熟咁 捞埋扁意粉度食都几夹Flat white☕️ 其实佢都有几多饮品嘅选择 不过我钟意奶味重啲嘅饮品多啲 呢杯啡整得几好饮 不过cafe黎讲 呢杯嘅拉花略嫌唔多诚意😂 得一个细细嘅心