餐厅: 龍點心 (Eastcore)
资讯:

2024-03-15 690 浏览
🔸寻龙记烧卖拼盘 $68🔸一龙大满足 $68🔸凤爪排骨饭 $58🔸拉丝菠萝包 $38🔸荷花酥 $38-今日同男朋友食lunch撑枱脚,嚟咗依间食创意特色点心嘅龙点心,非常推荐俾大家想聚会一边倾计,一边食啲轻食啊~见到必食推介有烧卖狂想曲限时嘅新品——寻龙记烧卖拼盘,当然要试试喇~哗!每一粒烧卖都有唔同口味,而且粒粒都好好味:香辣鸡软骨、卤水鹌鹑蛋、金蚝发菜、油鸡枞菌黑毛猪、十年陈皮牛肉、黄椒酱龙利鱼,真系好有创意呀~必食推介仲有:一龙大满足,里面有:蟹粉菠菜香虾饺、酸菜鱼凤眼饺、松露野菌晶莹饺、笋尖虾饺皇、碗豆桃子、咸蛋黄墨鱼烧卖。个人至爱酸菜鱼,超正!男朋友再叫咗一份凤爪排骨饭,淋上甜豉油嘅饭好香好好味,凤爪同排骨都腌得好够味!最后仲叫咗两份甜品,分别系拉丝菠萝包同埋荷花酥。菠萝包配上拉丝嘅芝士,咸香好味。另外荷花酥系我至爱嘅莲蓉馅,配松脆嘅千层酥,口味一流,超满足!
🔸寻龙记烧卖拼盘 $68
🔸一龙大满足 $68