2009-02-06 9 浏览
此店冒起一段日子, 直至新年先有机会一试蝴蝶酥似乎好出名, 就先试一块, 唔... 我又觉得无咩特别, 唔系好脆, 又唔系好香, 吃罢并无再试一块既冲动再试曲奇, 反而真系唔错最好味既系中间黑色哈哈笑图案既朱古力曲奇, 又薄又脆, 朱古力香味浓郁但又唔会过甜芝麻曲奇亦值得一试, 咬落啖啖芝麻香而五谷籽曲奇同样有芝麻味, 不过同时又有其他谷籽, 很有咬口朋友话川椒榛子曲奇同咖啡合桃曲奇都好味, 试完觉得味道算特别, 不过个人就钟意以上3款多d另外几款多d牛油既曲奇, 我就麻麻地钟意曲奇黎讲, 我钟意无咁大阵牛油味既, 所以曲奇四重奏亦几啱我胃口, 不过就贵左d另外如果可以自由配搭自己钟意既口味就更好啦, 咁就可以净系买我钟意食既果3款
此店冒起一段日子, 直至新年先有机会一试

再试曲奇, 反而真系唔错
芝麻曲奇亦值得一试, 咬落啖啖芝麻香

另外几款多d牛油既曲奇, 我就麻麻地钟意

• 朱古力曲奇
  • 芝麻曲奇