餐厅: 初見
资讯:

2022-10-27 211 浏览
初见都几热门,可能因为有报道所以出左名,平日晚市要等位,当然如果早有准备的话订位会明智d。初见香草吉列牛 $138,小炉火俾你慢慢烧肉,慢慢食都得。有酱料有盐,按喜好调味,调控出自己专属嘅进食节奏😜。店员好细心咁教要用牛油脂去抹油,如果唔系d肉痴住热石板都几麻烦。+$8有日式味素,口感味道再度提升。海胆刺身三文鱼丼,海胆好鲜味,令人好想叫多几客海胆。刺身份量都ok满足,wasabi冇咩待别。整体都几好食,不过用意大利饭碟装日式丼感觉有D特别(奇怪?)。

初见香草吉列牛

+$8有日式味素,口感味道再度提升。

海胆刺身三文鱼丼

2022-10-11
等候时间
15 分钟 (堂食)
初见香草吉列牛
海胆刺身三文鱼丼