Mulino

2023-07-27 1753 浏览
朋友同我庆祝生日 带咗我过嚟初尝地中海菜第一次食表示几好味 环境都唔错几有情调好有异国风情 仲设有户外位置 ‼️不过提提大家‼️餐厅Confirm Booking一定要听电话啊!我朋友咁啱忙紧Miss咗Call 餐厅就直接取消咗Booking啦🥲有啲无奈...Insalata Di Polpo原条烟熏过的八爪鱼脚 烧得刚刚好 不太靭食落弹牙有咬口 伴碟有软糯栗子 同样好味!.Squid ink Linguine with Crab Meat黑色墨汁意粉 意粉软硬适中 蒜味浓郁 满满蟹肉碎好足料 食落鲜味十足.Grilled Chicken Skewer烤鸡肉好香好嫩滑 大大粒好入味 咬落好Juicy 仲有特制薄荷忌廉酱底部放有烤饼垫底 亦配有火箭菜 好丰盛.Cajun Fries炸得好酥脆 摆耐左食都Keep到脆.SIGNATURE MOCKTAILS — Tropical Fizz— Forest Fruit Iced Tea两杯都好好饮 好易入口 都好适合女士.Chocolate Moelleux 心太软外层内松软 切开后朱古力酱缓缓流出甜而不腻 朱古力味浓厚 配有莓果雪葩.写有Hap
朋友同我庆祝生日 带咗我过嚟初尝地中海菜
第一次食表示几好味 环境都唔错几有情调
好有异国风情 仲设有户外位置
‼️不过提提大家‼️
餐厅Confirm Booking一定要听电话啊!
我朋友咁啱忙紧Miss咗Call
餐厅就直接取消咗Booking啦🥲有啲无奈..
Insalata Di Polpo
原条烟熏过的八爪鱼脚 烧得刚刚好 不太靭
食落弹牙有咬口 伴碟有软糯栗子 同样好味!
Insalata Di Polpo

心太软外层内松软 切开后朱古力酱缓缓流出
甜而不腻 朱古力味浓厚 配有莓果雪葩
写有Happy Birthday 字句甜品作结😍
我见其他枱上甜品时Staff会唱生日歌㗎
但咁唔好彩 我竟然无🥹系有啲失望..
最后Staff会帮我哋影张即影即有送返俾我哋~
Chocolate Moelleux
用餐时段
庆祝纪念
生日
  • Insalata di polpo
  • Squid ink Linguine with Crab Meat
  • Middle Eastern Grilled Chicken Skewer