🦀蟹肉蟹膏甲罗烧炖饭 $178可能系目前食过最好食既甲罗烧‼️ 甲罗烧有诚意蟹壳放左好多蟹肉蟹膏😍,非常足料,蟹肉蟹膏带鲜香蟹味👍🏻,Risotto炖饭有惊喜😝,超creamy,每粒饭都沾满酱汁,每啖都有浓郁奶油香味,但系唔会觉得腻,饭软硬适中粒粒分明,配埋蟹肉一齐食更加香浓,好满足!🍗月见鸡肉棒串 $88鸡肉棒串卖相靓,有3串,外面脆,入面扎实有鸡肉同埋鸡软骨,鸡软骨唔太硬爽口令口感更丰富,配搭甜日式烧汁加埋生鸡蛋🍳,冇得输😝🥗季节鲜花甜蔬菜沙律接骨木花 $108沙律色彩缤纷,加左食用花点缀🌺,有各种唔同的沙律菜🥗,有红菜头、番茄仔🍅、水萝卜🥕、仲有宝塔花菜🥦,宝塔花菜外型似松果,第一次食口感爽口😆,沙律用左接骨木花🏵️做汁好特别好香,味道有啲似荔枝百香果,酸甜适中开胃,整体好清新带花香😉.✨半开放式空间大,木系奶油色装潢,灯光柔和,坐得舒适,亦设有榻榻米座位,餐厅主打西日式混合料理.📍MUTA Restaurant by ATUM 尖沙咀弥敦道132号美丽华广场1期地库B131号舖.
🦀蟹肉蟹膏甲罗烧炖饭 $178

🍗月见鸡肉棒串 $88