2023-04-26 666 浏览
-每次黎依间车仔面都要排队,而且系同一条街一共开左4间铺,你就知道佢有几多人食😋🤤首先排队买面,买完先会安排座位比你🤣🤣🥢玻璃辣鱿鱼+瑞士鸡翼+牛柏叶+油面+秘制辣汁车仔面既卖相麻麻地,好有旧香港特色🤣🤣记得加埋辣菜脯。鱿鱼好有咬口同弹牙,但唔入味,可能系因为个汤浸住左,所以冇咩味。虽然,个汤底系秘制辣汁(小辣),但系后尾越食越辣,最后先发现系个玻璃鱿鱼个汁令到个汤底好辣,所以唔食得辣既朋友仔要注意啦❗❗❗牛柏叶干净爽口,唔会好韧😋😋瑞士汁鸡翼好入味,连鸡肉入边都甜甜地🤤🤤强烈推介❗最后其实我系叫幼面但系姐姐听错左油面,所以order既时候要大声d🤣🥢韭菜饺+鱼肉+八爪鱼腐皮卷+银针粉+腩汁韭菜饺好香好香,但个皮就比较厚🤣鱼肉入面肉嘅比例比较多,咬落去完全唔粉,有咬口,好好食😋八爪鱼腐皮卷就普通D,可以叫其他野试🤣🤣🥢玻璃辣鱿鱼外卖左个玻璃辣鱿鱼返屋企食,发现个鱿鱼冇左个汤浸住,D辣味真系会辣到喷火,阵味好刺激😍而且好似食唔停口咁,好正😍🤤评分:味道:⭐️⭐️⭐️环境:⭐️⭐️整体:⭐️⭐️⭐️————————————————————————

🥢玻璃辣鱿鱼+瑞士鸡翼+牛柏叶+油面+秘制辣汁

🥢韭菜饺+鱼肉+八爪鱼腐皮卷+银针粉+腩汁