2014-04-15 8459 浏览
好耐冇食烧肉、心有点痒!所以放假去返之前食过个到! 个日星期三去到有半场人!所以五使等!好快入得去食了!我同我两个朋友被安排坐入卡座!都几舒服!由于我不想浪费食野时间、急不及待点野食了! 点了刺身、海鲜、猪鸡牛等等!同埋我最喜欢的炸物! 刺身到了!我见到个买相都几靓!下面系冰底、食了三文鱼都几新鲜、仲系有头甜虾、油甘鱼,带子粒、呢几样都几新鲜、食唔到有雪味  所有食物都陆续到了!肉类都几好有同味道、有烧汁味、浓味爱好者较钟意、有芥末味、适合刺激味蕾既朋友、芝士味、大部份人爱吃的口味、好似同以前吾同系多左野食、例如有蒸蛋、煎鲽鱼、煎秋刀鱼等、都做得好好食!时间还有半个中!我都叫了寿司食!还有一d不用烧的野、慢慢食!服务上整体都几满意、上菜及收柯打和换碟速度都不太慢!最后还有甜品!
好耐冇食烧肉、心有点痒!所以放假去返之前食过个到!

点了刺身、海鲜、猪鸡牛等等!同埋我最喜欢的炸物!

最后还有甜品
用餐时段