2019-03-08 63 浏览
之前开小食店,为试探军情同朋友两个人一次过试齐7个口味(total 28只)食到连老板都拍晒手掌!当然,之后几个星期唔敢再食炸野(哈哈)。 知道佢地o系T.O.P 楼下开左分店又去拜会下 XD有九款不同口味,由$38/4件起,仲可以任拣鸡翼或鸡槌(可合并)12件以上可以混合配搭两至三款口味,另外有50件的Party餐~~每日限定5份的黄金片片太子金箔鸡翼,店长系桂花蜜糖味加金箔,$268 好贵 XD港呢D友情万岁柠茶 即叫即炸再加酱汁,鸡翼依旧偏厚身又大只。呢款比较特别是用上茶餐厅的柠茶底去腌鸡翼,所以拎上手系闻到柠茶味,食落都有独特的苦涩味,不过柠檬味相对薄弱,幸好有两片柠檬附送,可以根据自己的喜好调整一下!鼠尾草咸蛋哥哥个Coating系用真咸蛋黄整,食到粒粒起沙质感,鸡翼外脆内Juicy,邪恶加重口味,影相唔靓但就系惹味。食完咸蛋黄呢款觉得港式柠茶比下去,想影相靓就拣文青风玫瑰~~水蜜桃粒粒甜果茶 单点$28店长送的,平时叫12只以上就会附送,味道就是普普通通的水果茶,有少少果粒,其实旺角咁多选择,送的可以一试,但就无必要加钱试~~~堂食的话,底盘上会用吸油纸垫一下再放上鸡翼,可
水蜜桃粒粒甜果茶 单点$28
水蜜桃粒粒甜果茶
堂食的话,底盘上会用吸油纸垫一下再放上鸡翼,可以回收个盒,小食店每日都要派太多即弃餐具,呢个算系环保第一步。