2013-11-01 3309 浏览
今晚放工去左kwai fong 商场吾知食咩,谂起中国芳,话哂都系美心集团开。就去试下啦。谂起北京楼既扁皮鸭,又系美心开。。呢间中国 芳都有扁皮鸭,仲平d 二百几三百。就试左。其实个味都好好。又吾太油吾算热气。其实可以encore.讲间餐厅环境,都好干净,唯一坐吾系太舒服。因为张chair 比较矮。服务方面,又吾错啊。。经理哥哥几好服务。话说我地叫左个麻婆豆腐。。点知佢系用牛煮,我地全家都吾食牛。经理一听到我地吾食牛就话不如叫厨师改用猪肉煮返俾我地。我都好惊讶。所以服务的确吾错。依家出黎食饭好多时都遇到劳气既服务员。所以中国芳今次都好难得。服务水平好高。另外点左担担面。。个面质地吾错。。好弹。仲有叫左津白同一个汤面……卖单9百几。都可以。。

• 扁皮鸭