去旧区最正就系多好野食 价钱又实惠🤭晚市两个人黎食最抵!有几款二人套餐😛🥢风味娘惹2人餐 $228好得意餐牌写埋呢个餐既野食如果散叫就价值$304😂1️⃣马来沙嗲串烧(6串)/古来咖哩鱼/仁当牛肉/娘惹咖哩鸡(特价升级:怡保芽菜鸡(半只)+$22/ 麦金娘惹拼盘+$32)我地拣左最基本既马来沙嗲串烧(6串)😆😆都有齐猪、牛、鸡 🐓肉质嫩滑 即叫即烧 唔错!2️⃣娘惹叻沙/南洋咖喱面/马来辣椒板面/招牌老鼠粉(特价升级:波士顿龙虾叻沙(半只)+$38)我地系upgrade左波士顿龙虾叻沙🦞🤭 size正常 都有几啖肉食椰汁味较少 都几有马拉特色😂完全唔辣配:3️⃣小食一份 :吉列大虎虾(3只)/马来沙嗲串烧(3串)/峇拉煎炸鸡/泰式炸虾饼(4块)/吉列日本蚝肉(4块)/鸡软骨串(4串)我地拣左🦪吉列日本蚝肉(4块)😆😆都几大粒又juicy 有咬开d汁跌到成枱都系😂唔洗加钱upgrade 系正嘅🧏🏻‍♀️4️⃣珍珠饭一碗5️⃣秘酱炒蔬菜一份: 秘酱炒通菜/生菜/椰菜/娃娃菜/油麦菜/四季豆当然系拣 秘酱炒通菜🥢佢既秘酱好惹味 似系虾酱沟腐乳咁既味道👅份量都大👌但系好好食所以好快食晒6️⃣饮品两杯:柠檬水(热)/怡保

去旧区最正就系多好野食 价钱又实惠🤭
晚市两个人黎食最抵!有几款二人套餐😛

🥢风味娘惹2人餐 $228
好得意餐牌写埋呢个餐既野食如果散叫就价值$304😂
1️⃣马来沙嗲串烧(6串)/古来咖哩

2️⃣娘惹叻沙/南洋咖喱面/马来辣椒板面/招牌老鼠粉
(特价升级:波士顿龙虾叻沙(半只)+$38)
椰汁味较少 都几有马拉特色😂完全唔辣

娃娃菜/油麦菜/四季豆
当然系拣 秘酱炒通菜🥢
佢既秘酱好惹味 似系虾酱沟腐乳咁既味道👅
份量都大👌但系好好食所以好快食晒

6️⃣饮品两杯:柠檬水(热)/怡保白咖啡(热)
柠檬茶(热)/马来西亚拉茶(热)
饮品[升级:+$5转冻饮]
Basic野🤭🤭有野食有野饮 二百几蚊真系抵😌