2023-03-26 55 浏览
放工和朋友相约在坑口东港城行街顺便食个靓饭😎朋友带左我食呢间Ocio打卡兼放松一下😌。餐厅主打日式木系装修,环境干净阔络,除了米黄色桌椅外,店内也加入不少绿色植物作装潢,令人仿如置身森林之中,心旷神怡❤️我地除咗必点甜品热香饼外,仲叫左两个主食,性价比极高而且真心饱到上心口🥰经openrice 预早订坐仲有85折🤤🤤非常抵食👍🧄🐓蒜香鸡肉菠菜忌廉手工阔面吃意粉最重要是意粉本身和所配搭的酱汁 ,这个鸡肉忌廉阔面在两方面都做得很出色:酱汁garlicky又creamy;阔面比传统意粉更挂汁😍 香浓惹味👍🍳🐂奥斯牛肉汉堡扒全日早餐全日早餐除了打卡able之余,味道也相当不错,值得一试再试😋牛肉汉堡大块肉厚,开汁水充足💦其他薯条、沙律、巴拿马火腿等份量都好足,系冇谂过食全日早餐可以食到晚餐咁饱😂仲比我同我朋友解锁到新嘅食法➡️只要我哋$10嗌多一球云呢拿雪糕放响个格仔饼上面,就可以当做一个新嘅甜品 😍 🥞☕️镬仔伯爵茶雪山热香饼上网见好多人都推介食热香饼,所以都嗌一款试吓,冇令我失望,上到枱卖相已经好靓,热辣辣♨️同上面嘅云呢拿雪糕有强烈嘅对比冲击味蕾,令热香饼嘅味道都有所升华🤤热香饼口感轻盈,入口

🧄🐓蒜香鸡肉菠菜忌廉手工阔面
蒜香鸡肉菠菜忌廉手工阔面

🍳🐂奥斯牛肉汉堡扒全日早餐
奥斯牛肉汉堡全日早餐

🥞☕️镬仔伯爵茶雪山热香饼
上网见好多人都推介食热香饼,所以都嗌一款试吓,冇令我失望,上到枱卖相已经好靓,热辣辣♨️同上面嘅云呢拿雪糕有强烈嘅对比冲击味蕾,令热香饼嘅味道都有所升华🤤热香饼口感轻盈,入口后伯爵茶味慢慢渗出来☕️一点也不腻👍
镬仔伯爵茶雪山热香饼
2023-03-21