2020-01-15 1023 浏览
同朋友庆祝生日,去咗呢度。叫咗5个小菜,全部都充满惊喜。叉烧:即叫即烧,叫嘅时候就要叫佢整定啦,如果唔系你会发觉差唔多食到甜品先至可以上个叉烧😂叉烧半肥瘦,个味道亦都唔会好似出面𠮶啲,剩系得个甜字,呢个好值得推荐。烟熏鸡:呢个系招牌菜,订位嘅时候要留的,如果唔系就未必有得食。只鸡好有烟熏味,亦都做得好滑,系水准之作。墨鱼汁蒸肉饼:呢个组合好特别,相信冇乜地方可以食到。但系我觉得呢个系值得食嘅,因为个肉饼好弹牙亦都好鲜味。辣味冬瓜:呢一个系全餐饭里面最有惊喜嘅菜式,我菜式个卖相好平凡,但系又估佢唔到辣辣地嘅冬瓜原来系咁新奇好味。姜葱焗蚝:呢个菜色唔系好多花巧嘢,但系睇得出师傅手势真系非常之好,因为佢比出面一般嘅都好食好多,因为啲蚝煎得好金黄好香好好食。
同朋友庆祝生日,去咗呢度。

叫咗5个小菜,全部都充满惊喜。