2009-08-20 26 浏览
琴日食完飯無野做同呀爸呀媽細佬去左元朗食糖水 有間新野叫 甜夢舍 我本來都無諗住入去嫁喇 因為入面無人關係 ,但係我見到佢地門口D相 d野食ge賣相唔錯所以入左去試我叫左一個芒果腸粉 腸粉個皮好爽滑 中間果d芒果好大舊 重要係新鮮芒果 面頭有d芒果汁 有清甜芒果味重有兩個心太軟 個心太軟甜而不膩 唔會太過甜 外表都好靚 老闆話用檻欖油 夠曬健康 重有我最鐘意ge雲呢拿雪糕再有一個 甜夢刨冰 有老闆自制ge草莓汁係面 再加上新鮮ge生果係邊 係最底層重有一 D自制白涼粉 最好ge係草莓汁唔會太過甜楊枝甘露 勁足料 有好多甘柚肉 同埋好多芒果肉 再加上一D黑珍珠 同 西米 真係正到暈我最後重食左一個細GE生果併盤 D生個好好味好正我地4個人叫左6樣野

我最後重食左一個細GE生果併盤 D生個好好味好正
我地4個人叫左6樣野
2009-08-19
$30 (宵夜)