2024-04-03 163 浏览
朋友介绍咗间系旺角嘅无限时任食火锅🍲餐厅,打边炉如果限时其实都几有压力,又要食又要倾计💬哩间无限时而last order 就系10:30,慢慢食又倾到饱都够哂数🤭🤭肉浦团任食火锅有3个价钱,分别系牛肉质素同食物嘅种类,我地拣咗中间价钱,仲有自助区嘅丸类、蔬菜🥬同小食炸物等,种类繁多仲有啲比较少见嘅款式,肉类海鲜等就用qr code 自助点餐,方便又无漏单情况👍🏻👍🏻汤底都有七款,我哋拣咗滋补嘅药膳花雕醉鸡汤,一上台已经有1/4只鸡同埋一壶花雕酒,等汤底滚咗之后再放落去👍🏻👍🏻汤头偏甜,花雕酒煮一阵都已经挥发咗,唔使怕酒味太浓烈🤭小食冷盘前菜都有唔少款式,可以一边食住等其他食物渌熟🤭推荐炸烧卖、手拍青瓜🥒同麻辣云耳自助区有唔少少见嘅特色台式丸类,香芋贡丸、虾卷、芥末贡丸等,香芋贡丸真系包住绵绵嘅芋泥嫁😲响铃同炸鱼皮都可以系自助区揾到,任食食到饱👏🏻👏🏻牛肉方面就大推脂肪较少嘅牛板腱、牛味最浓嘅封门柳同埋澳洲M5和牛牛肩胛,M5和牛嘅雪花纹好吸引😍脂肪同肉嘅比例平均,encore 咗几碟嫁👏🏻另外都推荐大家可以试台湾阿给,其实佢系豆卜包住虾滑冬粉等嘅火锅配料,食落都唔错可以一试😆虽然甜品就

虽然甜品就唔系任食而系二选一,分别有Häagen-Dazs雪糕或者芝士蛋糕,后者都几有惊喜,唔会好甜但芝士🧀相当突出