餐厅: 添好運點心專門店
资讯:

2012-12-25 13 浏览
前排见美芝莲公布星级食肆,见到添好运被评为一星食肆,咁啱又近我屋企就衬住放假黎试下刚到步已见门外有多人聚集,排队取飞飞号74,但当时只叫到26号心谂有无咁旺场丫?但专程黎到点都想试一试点知可能太多人无等,等左大约半小时已可以入座内里装修还可以,茗茶用大高身胶壶普洱茶,不过都好热。由于等位时已划定点心纸,一坐低就递纸俾阿姐。好快脆第一味点心就到赛螃蟹春卷 : 热辣辣脆卜卜,里面蛋白又几滑,好味古法糯米鸡 : 好大只,馅料都好足,不过太滞豉汁蒸凤爪 : 好淋,好入味,个汁较得正晶莹鲜虾饺 : E个无咩特别,同一般茶楼食到差唔多。猪膶猪肚烧买 : 烧卖肉好滑,猪膶猪肚都好爽口酥皮焗叉烧包 : E个见人讲话必食就试下佢,一咬落口太完美啦!!热辣辣麦西哥酥皮,入边多汁叉烧,真系一试难忘食到好饱,有部份原因系只糯米鸡,最后叹阵茶走人,大约食半个钟左右,因为太多人等位,好多人都食完就走。

心谂有无咁旺场丫
?但专程黎到点都想试一试
点知可能太多人无等,等左大约半小时已可以入座

好快脆第一味点心就到

赛螃蟹春卷 : 热辣辣脆卜卜,里面蛋白又几滑,好味

古法糯米鸡 : 好大只,馅料都好足,不过太滞

豉汁蒸凤爪 : 好淋,好入味,个汁较得正

晶莹鲜虾饺 : E个无咩特别,同一般茶楼食到差唔多。

猪膶猪肚烧买 : 烧卖肉好滑,猪膶猪肚都好爽口

酥皮焗叉烧包 : E个见人讲话必食就试下佢,一咬落口
太完美啦!!热辣辣麦西哥酥皮,入边多汁叉烧,真系一试难忘

2012-12-25
等候时间
30 分钟 (堂食)
$61.5 (午餐)
庆祝纪念
圣诞节