2023-11-29 327 浏览
同完小朋友去完香港公园玩,玩到肚饿,完全无Idea去边度食,仲要唔可以食太多、因为怕食得太饱唔使食晚餐同两小行行下,沿住山路落返去,行到去中环,细佬仔话急急,所以一望见到英皇戏院就谂住入去驳一驳睇睇有无洗手间。同时又而见到佢写住个餐厅名系By Outback. 咁可能可以食埋野㖞!所以偶然之下就入左去喇去完洗手间出返嚟,见到好美式格局既餐厅。餐厅以开放式为主,装修又好有特色。睇睇餐牌都有好几款唔同小食,仲有tea set所以好快拎埋餐牌就揾位坐。餐厅以自助形式为主,所以我地拣好野食就出去counter 叫野食同比钱,拎左机仔就可以返埋位等职员拎去你张台。唔想食咁多既关系,我地两大两小只系叫左一个Burger set 同埋薯片set食物嚟到真系超超超超香,热辣辣既炸物真系无得输!个新鲜制既炸薯片真系要大推比大家味道足而且新鲜香口,配埋佢个Sour Cream Source 真系完全停唔到口⋯⋯⋯⋯而burger 亦都相当唔错。牛肉汉堡够厚,上面仲舖上脆脆烟肉,香浓又有口感跟餐既薯仔亦系我哋大爱既粗薯条,所以好快就已经比我地清碟可能去完公园好鬼饿本身好想试埋佢个雪糕新地。。。但都系惊会影响

所以好快拎埋餐牌就揾位坐。

跟餐既薯仔亦系我哋大爱既粗薯条,所以好快就已经比我地清碟
可能去完公园好鬼饿
本身好想试埋佢个雪糕新地。。。但都系惊会影响晚餐食力,都系留返下次了