2020-07-14 1624 浏览
🇭🇰台湾郎·呢个我都经过过佢好几次架啦 但系佢成日都好多人排队 难得果次见冇人排队我哋就终于试咗啦😍佢啲嘢食都上得几快 不过我觉得佢入边个冷气唔系好够 唔知系咪我地坐吧枱既原因🤭🤭·Lunch Set $66佢个套餐系包一个前菜 一个主食 一个饭/粉 同埋一个嘢饮 所以超级丰富 我哋两个人总共嗌左6款野食 超开心🥳·主食方面我哋嗌左个盐酥鸡同埋72小时慢煮嘅猪软骨 个盐酥鸡睇佢个样好似细细粒咁 点知食落去都有惊喜 佢个盐酥做得几好 而且个鸡肉都几嫩 啪下啪下就会成兜食晒😈个猪软骨呢我就觉得佢稍为好似唔系炆得好够淋 🤔明明话系72小时 但系佢个汁系几好食嘅🤣🤣·之后我哋嗌左一个肉燥饭同埋一个卤肉饭再两个沟埋一齐食 系咪好正呢😏😏佢个肉燥都做得几好 唔会太干 个调味都够既 个卤肉亦都做得唔错 唔会太肥得黎都几有口感 满足到我对卤肉饭既craving🤤·📍天后银幕街21号地下及1楼📍西环西营盘德辅道西260号正德大厦地下📍红磡黄埔天地百宝坊(第3期)地下G34号舖
🇭🇰台湾郎
Lunch Set $66