2020-12-13 101 浏览
☺️我想介绍呢度好味高质又舒服的餐厅比大家,佢有几间分店,呢间就系利园二期内,所以环境好宁静架Ninetys 既装潢、灯光、食物都特别设计过,亦都用咗好多食用花去修饰,令到食物都变得唔单一同埋吸引💕Fine🍸Japanese Scallops Ceviche摆碟好精致,佢系用日本带子一定有品质嘅保证,将带子刺身同食用花一齐食好特别同清新Casual🍸Piggy Piggy in Casual系用多壳包夹住慢煮厚切猪,前者有嚼劲烟烟韧韧;猪肉厚实有咬口,同平时食嘅好唔同, 加埋清新既沙律,成个Burger都变得轻盈Casual🍸Beef Cheek慢煮嘅和牛面颊同下面嘅薯蓉都好软淋,红酒、黑松露都渗入其中,味觉好丰富Casual🍸Black Truffle Pasta店员服务好好,佢介绍呢款呢通心意粉,食落会有特别嘅口感。咁幼细既意粉都可以通心好有趣,啲黑松露酱汁亦系内外沾住Dessert🧁Melty Cheese虽然整口都是芝士但口感松软,仲有柠檬同乳酪的混合🧀️ 因为系即时整,一定要趁热食就冇咁腻☕️除左食之外,佢既咖啡都系享受单品,钟意既朋友试番杯呀呢度自然又健康,混合多国的菜色带黎惊喜

Casual🍸Piggy Piggy in Casual

Casual🍸Beef Cheek

Casual🍸Black Truffle Pasta

Dessert🧁Melty Cheese

☕️除左食之外,佢既咖啡都系享受单品,钟意既朋友试番杯呀

呢度自然又健康,混合多国的菜色带黎惊喜,大家嚟到记得好好享受同埋欣赏呀💕