2019-09-27 742 浏览
餐厅个啊伯系咁赶人走 仲有个侍应喺度催人落单 叫人快啲食完快啲走 咩服务态度寿司餐嘅乌冬系幼面又唔早啲讲 一啲都唔好食 仲有豚肉乌冬一啲味都冇 䐁肉又少难食过屎 南瓜薯饼炸到鬼死咁淋 剩系得啲好难食嘅南瓜味 完全唔值$40 本来嘢食已经好难食 但系啲态度真系唔可以 未齐人 个阿伯问我仲有几耐啲人会来 都答左5分钟啦 自己听错左10分钟仲喺度话要我让张枱出嚟 又话要做生意 其实真系好过份 喺度闹我地系霸枱 你咁贪钱顶多我咪落咗单先啰 后来仲强行叫人哋坐过嚟张枱 我啲朋友过到嚟冇位坐 最后咪求其揾咗张枱坐 根本都未满人点解个阿伯可以咁样迫人 我未见过啲态度咁差嘅员工