誤打誤撞入咗嚟,因為食dinner周圍都爆曬人,見間鋪冇乜人就試吓,同埋呢個係我第一個留嘅食評,因為真係好想講,勁難食啊!!!!!!!!過唔過份!一個正正常常又咁貴嘅拉麵,首先,地獄湯拉麵係清湯加辣椒油組成,個湯同辣椒水其實冇咩分別。其次,啲豬肉係白烚,甚至連燒一燒嘅門面功夫都唔做,唔知食緊啲乜冇味嘅嘢。再者,根本就唔係用拉麵,油麵嚟㗎咋掛?或者好聽少少似係用出前一丁囉,又幼又唔知想點咁。最後,諗緊成碗麵都咁垃圾,應該粒糖心蛋會冇事啦,點知,出事啦!白烚雞蛋,一咬落去又熱又凍,甚至有啲啱啱烚完嘅水流出嚟,唔講以為隻雞蛋臭咗,勁想嘔。講真,唔好食嘅嘢大把,但又貴又難食嘅嘢,真係令我即刻要留呢一個食評,如果話佢主打$20碗,窮人恩物嘅話我應該唔會留呢一個食評!點知埋單$200我真係笑左再笑右不可一不可再,我唔會再試

不可一不可再,我唔會再試
2024-03-20