2017-08-05 5034 浏览
朋友无啦啦话想食buffet , 佢就话觉得食下午茶抵食,上网睇groupon见到呢间,$118 +10%都几抵食所以就试吓。食物嘅款式唔算好多,我哋一入到去啲人就系咁拎嘢食,所以都冇机会影相。 热食方面,焗蚝,天妇罗虾,上海小笼包,杞子猪肉烧卖,炸鸡,等等等等。特别觉得烧卖都几好食。焗蚝唔错,冇腥味。冷盘方面, 有三文鱼寿司𠮶啲,但食落觉得好唔新鲜,仲有好大条骨,唔食都得。有虾,食落都算做鲜甜,佢哋会不停refill,几抵食可以试吓。甜品方面,佢哋有朱古力喷泉,Tiramisu我觉得都几好食,但其他甜品就冇乜特别,普普通通,唔系难食,但冇乜特别,不过呢个价钱有得食buffet ,真系唔可以要求几多。另外有好多新鲜生果,哈密瓜同西瓜,都好鲜甜,我食咗好多生果😂😂😂

2017-07-29
用餐优惠