2010-06-26 18 浏览
有时系旺角食lunch都会有d烦恼,食店多多,但成日都唔知食咩好。是日午餐就黎左呢间日本野试下,原因系见佢几多选择,而且都几多人系入面食,相信唔会太难食挂。入到去安排我地坐梳化位,环境都ok,不过系好似暗左少少。睇睇menu午餐真系有好多选择,十几廿款有唔同既combination,真系任你点拣都得。最后我地要左个鳗鱼炒饭,佢逢星期一会加送一客三文鱼寿司。另外叫左一个套餐就有几款食物,包括炒什菜,煎三文鱼扒同薄烧牛肉跟饭,另外两个餐都跟饮品。鳗鱼炒饭炒得几好食,首多几够干爽唔会好油,而且好鬼大碟,我地两个人食哂佢都饱饱地。另外个饭就系都几足料,好多鳗鱼所以好香,另外再有D黑椒调味,都算唔错。至于另一个餐佢系将所有食物放埋同一碟,每样少少咁。三文鱼扒食落肉质好滑呀,而且几香三文鱼味。薄烧牛肉卖相就差左D,有点求其,而且牛肉没有什么味道,但也不算难吃的。最好就系有炒什菜,可以健康D中和一下D肉类~~~这里食物也不太差,而且真的几多选择,价钱亦相宜,难怪唔少客人帮衬~~ 而且眼见厨师同D客都好似好熟成日倾计咁,关系不错呢~~~

送既三文鱼寿司
鳗鱼炒饭