餐厅: Dazzling Cafe (The ONE)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
  • 会员凡于国泰伙伴餐厅用膳,每消费港币4元可赚取2里数。
须受其他国泰条款及细则约束。
2024-04-05 311 浏览
尖沙咀呢间Cafe都几特别 唔使专登去揾女仆 Cafe 因为餐厅里面嘅侍应都系着住女仆装😂😂😂😂见到佢哋嘢食选择都几多 所以小编上星期都去咗食左餐dinnerrrr.🐷芝士奶盖桂花乌龙茶先介绍吓呢杯乌龙茶 因为佢真系睇落好大杯 😂 嚟到嘅时候吓亲唔单止乌龙茶本身香浓 上面层层嘅芝士奶盖就系成杯嘢既精华🤣 饮落去滑又唔会太甜 .🐷我家。牛肉面呢个牛肉面真系唔错 个汤好浓郁 牛肉都好入味 仲有啲面条够晒弹牙 仲伴随着一份细细份嘅云耳 𠮶条味几好 酸酸地好开胃!.🐷莓好时光蜜糖吐司呢个toast好鬼死大份.. 上面舖左满满嘅草莓🍓同同埋有一球几好食嘅士多啤梨雪糕🥰 香脆嘅吐司配上甜蜜的草莓 超match🥰.🐷大马士革玫瑰茶 (香氛茶)🌹听个名好似好劲咁样 所以小编就试埋呢一个茶 见到个茶隔离 仲有粒棉花糖 呢杯茶好香浓 有玫瑰嘅清香 饮落去感觉几舒服 好适合热饮.餐厅环境同气氛 小编觉得都唔错 最推荐都系佢哋嘅牛肉面🥰 如果大家经过尖沙咀去开The One附近行街可以去试吓😎.Dazzling Cafe📍尖沙咀弥敦道100号The ONE 3楼L322-L323号舖.#吃货日常#香港#茶餐

🐷芝士奶盖桂花乌龙茶

🐷我家。牛肉面

🐷莓好时光蜜糖吐司
呢个toast好鬼死大份..

🐷大马士革玫瑰茶 (香氛茶)🌹
呢杯茶好香浓 有玫瑰嘅清香 饮落去感觉几舒服 好适合热饮

Dazzling Cafe
#吃货日常#香港#茶餐厅#Cafe#面包#西餐#中餐#日本菜#韩国菜#泰国菜#堂食#好西#食#香港美食 #hkfoodie #foodiehk #尖沙咀 #尖沙咀好去处 #尖沙咀美食