2025-04-26
今日過咗嚟北角呢面先知原來北角都有food court,而且喺入面仲有唔少寶藏餐廳添,好似今日呢一間咁,估唔到有好多唔同嘅配搭可以揀,就好似食麻辣燙一樣好過癮好似我哋今日咁樣,可以base on自己想食啲咩餸而去揀唔同嘅套餐,除咗配料之外仲可以揀湯底同埋加唔加面,成件事如果係有選擇困難症嘅人去食應該都會好苦惱😂因為每一樣嘢都好想試就算係湯底都已經有十款,包保有一樣可以滿足到唔同人既需求,而且辣度都可以調節另外跟餐都可以加嘢飲,有支裝同罐裝嘅選擇,而驚喜嘅係連王老吉都有😍食呢啲配埋王老吉就啱啱好。🐒八寶套餐💰$64👉🏻潮汕手搥牛肉丸👉🏻滑雞片👉🏻鵪鶉蛋👉🏻鴨血👉🏻土豆片👉🏻蓮藕片👉🏻炸支竹👉🏻萵荀👉🏻酸辣湯(小辣)👉🏻蕃薯粉+$5👉🏻王老吉+$6。🐒八寶套餐💰$64👉🏻潮汕蒜香墨魚丸👉🏻芝士腸👉🏻滑雞片👉🏻鵪鶉蛋👉🏻芫茜👉🏻油麥菜👉🏻土豆片👉🏻魔芋片👉🏻地獄蕃茄湯(小辣)👉🏻烏龍茶+$9。🐒銅錢套餐💰$48👉🏻潮汕手搥牛肉丸👉🏻魚腐👉🏻美國肥牛👉🏻貢菜👉🏻蕃薯粉+$5👉🏻養生白胡椒湯。🐒紅油涼拌豬肚💰$36
🐒八寶套餐💰$64
👉🏻土豆片
👉🏻蓮藕片
👉🏻炸支竹
👉🏻萵荀
👉🏻酸辣湯(小辣)
👉🏻蕃薯粉+$5
👉🏻芫茜
👉🏻油麥菜
👉🏻土豆片
👉🏻魔芋片
👉🏻地獄蕃茄湯(小辣)
👉🏻烏龍茶+$9
🐒銅錢套餐💰$48