2018-09-19
今朝等人見無咩野做去左又一城亂行,心血來潮去食cupcakes我見個display無我想食既strawberry chocolate, 問店員幾時再出,原來已經無左好耐😱震驚睇番佢menu 先知原來佢每半個月轉一次味28蚊一件,買得多有折,都幾岩散水餅最後叫左佢地既招牌 red velvet 同 peanut butter chocolate, 花生醬係我畢生摯愛❤試過幾間cupcakes既 peanut butter, 始終都係呢間好食,可能佢似細個食開藍綠色蓋果罐花生醫hahahahahahahaRed velvet應該係成個櫃入邊最唔甜既一個口味~ 佢用左低糖朱古力蛋糕做底,cream chese 既topping 又唔會太甜佢地都有賣bless既 cold pressed juice, 25蚊一支今次試左梨汁,甜左少少Red velvet 真係cupcakes 打卡界既kol真·王者單機食左81蚊
睇番佢menu 先知原來佢每半個月轉一次味
28蚊一件,買得多有折,都幾岩散水餅
今次試左梨汁,甜左少少
Red velvet 真係cupcakes 打卡界既kol
真·王者