四道菜晚餐 每位 $378 per head🍴烤本灣八爪魚沙律八爪魚好有八爪魚味好爽口,酸酸哋都幾開胃,好食足料!🍴是日餐湯香濃蝦油忌廉粟米湯,我諗香甜濃郁嘅粟米香味非常之順滑入邊有啲烤肉嘅粟米蝦粒同埋蝦油,香甜得來仲有好香嘅粟米味冇諗過蝦同粟米可以咁夾!🍴Sapporo啤酒三黃雞焗雞係有半隻,個皮超級香脆啲肉都好嫩滑,我有雞美,燕窩汁呢係好有啤酒嘅香氣同埋雞油嘅油脂,用嚟配蔬菜仔一流啊,下面有啲西蘭花同埋番薯。🍴美國安格斯牛胸腹 +$58牛胸腹扒好大份,超級軟腍,好有肉味真係冇咁軟腍配咗個泰式汁係有少少酸酸辣辣香茅椰子味嘅感覺!🍴是日甜品係朱古力雪糕,食落去非常香濃朱古力味,帶少少微苦,口感都好軟滑幾好食!🍴咖啡 +$4正常齋啡就唔使加錢,其他就補返差價,咖啡非常之香濃有拉花,入口順滑都算唔錯!推薦指數: 10/10真係好耐冇食過每一碟都好好食好用心嘅餐廳,個人覺得比好多千幾蚊以上嘅Five Dining呢間小店用料紮實,食材新鮮,真係俾心機去做,真心推薦俾大家!
四道菜晚餐 每位 $378 per head

🍴烤本灣八爪魚沙律
八爪魚好有八爪魚味好爽口,酸酸哋都幾開胃,好食足料!

🍴是日餐湯

🍴Sapporo啤酒三黃雞