2024-05-01 116 浏览
行到累了,揾个地方坐低食个cake 🍰饮杯🍵嘢。 又一城Cova系一个唔错嘅地方,它环境清幽,可以和朋友静静地倾吓偈chill吓。 而且佢嘅蛋糕质素稳定,味道亦好。我选了Cova经典必食嘅蛋糕 Mango Cream Dome 及一杯 Hot Chocoolate。Mango Cream Dome 顶面铺满海绵蛋糕碎和一粒新鲜芒果肉点缀。松软湿润嘅海绵蛋糕夹杂着牛奶味浓嘅滑溜忌廉和新鲜芒果肉,甜而不腻,味道清新,令人想继续添食👍😌。Hot Chocolate香浓嘅朱古力配上Mango Cream Dome,真系好好味, 冇得输哦!整体嚟讲,又一城Cova不失为一个好去处, 环境清静,侍应服务态度不错,食物质素亦好。

Mango Cream Dome
2024-04-27
等候时间
10 分钟 (堂食)
Mango Cream Dome