2016-12-30
1906 浏览
本來都只係抱住貪近方便, 沒有什麼期望, 但實在係太差, 一定要寫出來發洩一下.$148 全包實在抵食, (但也不算好平), 但D 肥牛真係差到食每一塊都覺得難為緊自己, 未食過甘難食, 好似柴皮甘, 食一塊都咬到牙軟, 好離譜, 食兩塊已收手, 我驚胃痛.無了最愛的肥牛, 只好食第2D, 激氣, 自己寫住唔好浪費食物, 什麼食剩每兩計$5, 我地2大小童(4 歲), 我唔想浪費所以樣樣寫半碟, 好似豬潤我一個人食, 只寫3 件, 卻來了13件, 水餃個D 我叫了兩款寫明每款兩粒, 卻來了每款6 粒. 鮮手打牛丸寫半碟來了6 大粒, (重要係平時山竹牛肉個D) 吹脹. 要D 魚片魚腩就幾次都唔黎.. D 蝦好細仔重唔多新鮮.. 一來唔好食, 重要樣樣好大份量.. 食得小款又唔好食.. 一定唔會再去食.
一定唔會再去食.