2022-06-07
#黃店🇭🇰旺角-老表CHOK雞成日行旺中 都會有好多小食想食🙈今次就食咗我之前都食過既老表CHOK雞~~之前我係食有雞翼同埋雞鎚嗰個餐🥳超好食~~不過喺條街食呢啲會有少少麻煩 所以今次就試下雞件🤪⍗ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈⍗👅E餐 6件雞件(⭐️8/10) $40佢會有七隻味俾大家隨意加落去啲雞度CHOK:紫菜,麻辣,香辣,芝士,芫荽,孜然,避風塘😎而我就梗係唔執輸乜都落哂落去(除咗芫荽)🤣建議大家一開頭唔使加太多,可以少少少少咁再加,咁就唔會太重口味😆以佢嘅雞件炸得啱啱好,食落熱辣辣之餘入面仲要好滑嫩,又有爆肉汁嘅感覺👍🏻⍗ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈⍗🎏地址: 老表Chok雞 (旺角)旺角彌敦道688號旺角中心一期2樓SA25A號舖#hkig #foodie #hkfoodblogger#likeforfollow #likeforlikeback #香港 #discoverhongkong #food #yummy#hkfood #hkfoodie #hkmarketi
🇭🇰旺角-老表CHOK雞
👅E餐 6件雞件(⭐️8/10) $40
🎏地址: 老表Chok雞 (旺角)
旺角彌敦道688號旺角中心一期2樓SA25A號舖
#hkig #foodie #hkfoodblogger#likeforfollow #likeforlikeback #香港 #discoverhongkong #food #yummy#hkfood #hkfoodie #hkmarketing #食好西 #吃貨 #likeforlikes #blogger #hkfollows #黃色經濟圈 #旺角 #旺角美食 #老表CHOK雞 @chokchickbro
按一按👇🏻可以看回我們所有的香港好西🤗
#lg_旺角