原價7百幾,折左都要6百幾的buffet。呢個價錢去返任何一間酒店都可以食得好啲。長話短說,員工服務態度極差,食品種類又少,refill 速度又慢,衰過街邊檔。1. 生蠔每人限取兩隻,手指咁細粒既生蠔。後面無人排隊攞多份都話唔得,即刻自轉一圈攞多份。2.刺身甜蝦一人只可以攞一隻,咩料呀,啲蝦好貴咩,咁唔捨得俾客食?3.凍盤有翡翠螺,長腳蟹,煙三文魚之類,算正常啲。但個雪櫃唔識凍既呢,出晒水都無人識倒左啲水,尤佢浸住,邊攞得落手呀。4.芝士焗龍蝦每次得十隻左右,派晒就又要等15分鐘。我親眼見到一開始有人可以一個人攞到兩隻,之後先一人一隻,咁即係叫其他人唔洗食,坐得近既食晒啦。係咪要帶個鬧鐘去食buffet呀,定係要企係到等15分鐘呀?5.甜品擺晒係櫃入面,要叫師父夾。呢個唔係問題,但成個甜品區得一個人,啲甜品又細細件,拎件甜品要5分鐘以上,過唔過份啲呀?有焗梳乎厘,每次9份,派晒就無,連續排左兩次,去到我剛好無晒,又係要企定係到等先食到,仲要係食啲未焗好既梳乎厘。🙈6.牛排邊有buffet切牛排俾人會俾頭頭尾尾嫁🤦仲要全熟,點食呀。7.羊架即煎的,同師父講想要生少少啦。“唔得wo,我地呢
原價7百幾,折左都要6百幾的buffet。
呢個價錢去返任何一間酒店都可以食得好啲。
1. 生蠔
2.刺身
甜蝦一人只可以攞一隻,咩料呀,啲蝦好貴咩,咁唔捨得俾客食?
3.凍盤
4.芝士焗龍蝦
每次得十隻左右,派晒就又要等15分鐘。
5.甜品
6.牛排
7.羊架
即煎的,同師父講想要生少少啦。“唔得wo,我地呢啲雪藏野黎,要全熟先得wo”
OMG,呢間係咩既buffet,仲要原價收7百幾一位。
完全唔會再去同介紹朋友去,希望各位唔好中伏,所以先出呢篇長文。小弟平時好少寫食評,但呢間野真係離晒大譜,我忍唔住。
望各位見諒,亦希望如果有呢間酒店既人見到呢篇文章,同你地啲高層反影下,對症下藥,改善一下。
2025-08-19
庆祝纪念